Uudet hammasproteesit Porvoosta ja Kuusankoskelta

Ota yhteyttä

Erikoishammasteknikko Maarit Huusko valmistaa uudet hammasproteesit yksilöllisesti ja laadukkaasti. Vastaanotto sijaitsee Porvoon Gammelbackassa, monitoimitalossa. Tilat ovat katutasossa ja esteettömät. Ilmaista parkkitilaa löytyy sisäänkäynnin tuntumasta. Palvelemme myös Kuusankosken toimipisteellämme.

Valmistan yksilölliset hammasproteesit asiakkaan toiveiden mukaan. Oikeilla ratkaisuilla saamme palautettua sekä purentakyvyn että esteettisen ulkonäön. Proteesit tehdään korkealaatuisista materiaaleista ammattitaidolla.

Onnistuneet hammasproteesit ovat erikoishammasteknikon ja asiakkaan hyvän yhteistyön tulos

Varsinkin ensimmäiset tekohampaat vaativat asiakkaalta kärsivällisyyttä ja motivaatiota. Uusien hammasproteesien tekemiseen kannattaa valita ajankohta, jolloin asiakkaalla on useampi viikko aikaa totuttautua uusiin hampaisiinsa.
Ensimmäiselle käynnille varaamme runsaasti aikaa, jolloin käydään huolelliset läpi asiakkaan toiveet ja proteesihoitoon liittyvät kysymykset.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Urheilijan hammassuojat

Monissa urheilulajeissa hampaat ovat alttiita vaurioille. Esimerkiksi jääkiekkoilijoiden ja kamppailulajien harrastajien on syytä hankkia hampaita suojaavat yksilöllisesti tehdyt hammassuojat. Iskut suun ja leukojen alueelle voivat aiheuttaa kiillevaurioita, halkeamia ja jopa hampaiden menetyksiä. Esteettinen ja toiminnallinen haitta on usein pysyvä ja hoidoltaan kallis.

Yksilöllisesti omien hampaiden muodon mukaan valmistettu hammassuoja suojaa hampaita. Hammassuojat pienentävät myös aivotärähdyksen riskiä, koska ylä- ja alahampaiden väliin saadaan iskua vaimentava ja joustava kerros materiaalia.


Hammassuojia varten erikoishammasteknikko ottaa suusta jäljennökset, joiden mukaan valmistetaan täydellisesti istuvat ja suussa pysyvät hammassuojat joustavasta materiaalista.

Valmistamme hammassuojat PlaySafe-materiaalista, jonka lukuisista väreistä ja kuvioista voit valita mieleisesi. Valmistusvaiheessa hammassuojaan voidaan lisätä nimi, haluamasi kuva tai esimerkiksi seuran logo.

Saat hammassuojan nopeasti käyttöösi, sillä valmistusaika jäljennöksenotosta on vain 3–4 päivää.

Lue lisää:

Hammasproteesien hoito-ohjeet

  • Ota proteesit pois suusta ja pese omat hampaat hammastahnalla. Puhdista myös limakalvot.

  • Puhdista proteesit vedellä täytetyn lavuaarin tai pyyhkeen päällä, jotta proteesit eivät pudotessaan mene rikki.

  • Käytä puhdistuksessa proteesiharjaa tai esim. kynsiharjaa.

  • Käytä proteesien puhdistamiseen tarkoitettua puhdistusainetta tai nestemäistä pesuainetta. Älä käytä hammastahnaa, koska sen sisältämät hankaavat aineet tuhoavat kiiltävän pinnan, jolloin proteesi kerää helpommin likaa.

  • Huuhtele proteesi hyvin. Jos et käytä proteesia öisin, säilytä se kuivana.

  • Älä käytä proteesien puhdistukseen kuumaa vettä tai astianpesukonetta.